Sluitbegeleiding

Veel bedrijven willen de kans op een overval bij het afsluiten van het bedrijf voorkomen. Bij sommige bedrijven is dit zelfs in de CAO opgenomen en is dit verplicht gesteld. Aan het einde van de dag is degene die afsluit meestal alleen en zeker op dat moment erg kwetsbaar. Door een surveillant opvallend in te zetten creƫert u een preventief karakter op deze manier zal de kans op beroving afnemen.

Onze surveillanten kunnen op vaste of flexibele tijdstippen opvallend en goed zichtbaar aanwezig zijn om uw medewerkers te begeleiden, zowel voor als na sluitingstijd. Hierbij houdt de surveillant een extra oogje in het zeil en draagt zorg voor een veilige en gecontroleerde afsluiting. Uw medewerk(st)er kan op een veilige manier en onder toezicht het object verlaten.

Tijdens de sluitbegeleiding beschikt onze surveillant over de benodigde communicatiemiddelen waarmee deze direct bij dreigend gevaar of onregelmatigheden alarm kan slaan.

Wij leveren onze diensten voornamelijk in de volgende provincies : Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, en Utrecht.

Daarnaast zijn wij ook te vinden in Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Dalfsen, Ommen, Raalte, Arnhem, Kampen, Dronten, Hattem, Amersfoort, Heerde, Nijverdal, Heino, Olst, Wijhe, Wezep.

Voor een vrijblijvende offerte m.b.t onze sluitbegeleiding kunt u contact opnemen met Hanze Security.