Evenementbeveiliging

Evenementbeveiliging omgeving Zwolle, OverijsselEen beveiligingsbedrijf is een verlengstuk van uw organisatie.

Hanze Security zal (indien gewenst) het gehele beveiligingspakket kunnen aanbieden, of het nu gaat om de beveiliging van publieksevenementen, productpresentaties, politieke conventies, bedrijfsfeesten, schoolfeesten of dancefeesten, Hanze Security levert voor u de beveiliging op maat.

Wij zullen verscheidene taken op ons nemen zoals, fouillering bij de toegang, begeleiden van VIPs, backstage controles, afroming van gelden en podiumcontroles. Ook zullen wij de gasten een helpende hand bieden daar waar nodig. Onze evenementbeveiligers hebben een brede visie, en blijven bij agressie coulant naar de gast, waardoor uw feest tot een succes zal leiden. Mocht er onverhoopt toch een voorval geschieden, dan zullen de beveiligers hier adequaat op reageren.

Evenementbeveiligers omgeving Zwolle, Overijssel, Gelderland, DrenthePermanente bewaking van de locatie tijdens de op- en afbouwfase en gedurende de sluitingstijden is natuurlijk ook een mogelijkheid. U zou dan gebruik kunnen maken van hondengeleiders.

Voor een vrijblijvende offerte m.b.t onze evenementenbeveiliging kunt u contact opnemen met Hanze Security.