Camerabeveiliging

Om uw pand of bedrijventerrein te beveiligen kunt u traditionele rolluiken, hekwerken en een alarmsysteem installeren. Criminelen zijn echter zeer inventief in het uitschakelen van deze hindernissen. Met de juiste beveiliging vergroot u de veiligheid rondom uw woning, winkel of bedrijfspand aanzienlijk. Denk bijvoorbeeld aan een bewakingscamera die is uitgerust met apparatuur om de beelden op te nemen. Beeldopname zorgt immers niet alleen voor bewijslast bij inbraak, vandalisme of overval, maar van deze vorm van beveiliging gaat ook een preventieve werking uit.

Dus wilt u weten wie zich in uw pand bevindt, waarom een alarm is afgegaan, wat zich buiten afspeelt op het terrein van uw winkel, of alle bedrijfswagens op de juiste plaats staan en of de lift leeg is? Maak dan gebruik van camerabeveiliging. Al dan niet met live opname van de beelden.

Wij leveren onze diensten voornamelijk in de volgende provincies : Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, en Utrecht.

Daarnaast zijn wij ook te vinden in Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Dalfsen, Ommen, Raalte, Arnhem, Kampen, Dronten, Hattem, Amersfoort, Heerde, Nijverdal, Heino, Olst, Wijhe, Wezep.

Voor een vrijblijvende offerte m.b.t onze camerabeveiliging kunt u contact opnemen met Hanze Security.